AkuNova Akupunktur

Hvad er AkuNova Akupunktur?

John Boel senior og junior har sammen udviklet en speciel Akupunktur behandlings metode, nemlig AkuNova.

John Boel senior blev uddannet akupunktør i 80`erne. Den første klinik åbnede han i Aulum ved Herning. Nu har de ialt 7 klinikker rundt om i landet. AkuNova er en behandlingsmetode, hvor alle sygdomme kan behandles, ved at stikke i forskellige punkter omkring leddene.

De har arbejdet mange år på at udvikle deres metode, for at opnå de bedste resultater.
Måske du også har hørt om dem i medierne?

Jeg blev uddannet hos John Boel junior, da jeg var nysgerrig på netop at lærer denne fantastiske behandlingsmetode.

Jeg behandler nu mange patienter ud fra deres behandlingsmetode. 8 ud af 10 patienter oplever en markant forbedring af deres lidelser. Man skal dog nævne at metoden ikke egner sig til mentale sygdomme.

Næsten alt andet kan behandles. Det der bliver behandlet mest, er øjensygdomme som for eksempel AMD (øjenforkalkning) og smerter.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

Hvordan behandles smerter?

Smerter er som en rød lampe på bilens instrumentbræt, som betyder, at der er noget galt i kroppen. Alle kender det, når det gør lidt ondt her og der. Normalt forsvinder det hurtigt igen. Men hvis smerten ikke går væk af sig selv igen, er det tegn på at der er noget galt i kroppen og det er tid til at blive behandlet.

Når jeg behandler patienter med smerter, forsøger jeg at reparere de skader i kroppen, som giver smerterne. Der kan være mange årsager til smerter. Det kan opstå ved fald eller ulykker, men kroppen selv kan også forårsage smerter som gigt, inflamation, og meget mere. Faktisk er det ikke vigtigt hvor det kommer fra , når der behandles med AkuNova, kun hvor på kroppen det er.

AcuNova er det bedste akupunktursystem til at få kroppen selv til at reparere skaderne.

Ved smertetilstande behandles der 5 gange hurtigt efter hinanden. Derefter bliver afstanden mellem behandlingerne længere og længere.
Hvis det ikke er lykkedes at smerte lindre efter 5 behandlinger, stoppes behandlingerne.
Forsvinder smerterne helt, ophører behandlingerne og patienter kommer tilbage, hvis der igen opstår smerter.
Er der god smertelindring efter 5 behandlinger, forlanger vi behandlingsafstanden.

Hvilke smerte tilstande kan behandles?

Sportsskader, fibromyalgi, migræne, hovedpine, slidgigt, diskusprolaps, frossen skulder, helvedesild, iskias, gigt, nakkesmerter, seneskedebetændelse, tennisalbue, nervebetændelse, mavesmerter, menstruationssmerter, osv, osv.

Der er faktisk meget få begrænsninger for hvad der kan behandles.
Smerter er smerter og kan behandles med AkuNova ligegyldig hvor de er og hvorfor de er der.

Hvilke andre sygdomme kan forbedres med AkuNova?

Mange former for øjensygdomme som: AMD, blodprop i øjet, diabetisk reinopati, grøn stær, retinitis pigmentosa, tørre øjne og meget mere,
Åreforkalkning, virus på balancenerven, nedsat hørelse, KOL, hikke osv, osv.

Øjensygdomme som f.eks. AMD kan ofte behandles med god effekt.

Hvis synet begynder at blive dårligt og øjenlægen stiller diagnosen AMD, får man typisk at vide at man ikke bliver blind, men at skarpsynet vil blive gradvis dårligere.
De vil typisk heller ikke kunne gøre noget ved det.

Det har dog vist sig utallige gange at akupunktur kan forbedre tilstanden.

I følge Boel akupunktur er det muligt at forbedre synet i 8 ud af 10 tilfælde med AkuNova.

Hvordan behandles øjensygdomme?

Det er en sej omgang at få behandlet din øjensygdom, men det kan betale sig.
Det kræver faktisk 2 behandlinger hver dag i 2 uger (ikke weekend)

Du skal altså komme til 1 behandling, hvorefter der skal gå mindst en time inden 2 behandling.

Der vil blive gennemført forskellige synstest inden første behandling, efter en uge og efter 2 uger.

Hvis der har været den forventede gode effekt, skal du komme til en vedligeholdelse behandling 1-2 gange om måneden.

Hvis du ønsker en øjenbehandling bedes du ringe til mig, så vi kan aftale tiderne og sætte en fornuftig pris.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej