Brug naturen! Gå udenfor!

Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

Hvad kan jeg gøre selv?

Igen og igen spørger mine patienter, hvad kan jeg selv gøre for mit helbred? Dette spørgsmål har optaget mig meget, jeg har afprøvet og undersøgt mange ting. Under titlen Sundheds tips finder du anbefalinger omkring dit helbred. Brug naturen, gå udenfor.

Brug naturen! Gå udenfor!

Uanset om du løber, jogger, går eller cykler, så gør det udenfor. Brug et naturligt underlag, der ikke er brolagt eller tjæret. Vær på udkig efter en strækning med små hældninger, en naturlig ujævn grund, her bliver forskellige muskelgrupper aktiveret og behandlet. Desuden bliver  koordinering, balance og ligevægt understøttet, herved opnår du en afbalanceret og omfattende træning. Prøv den gode gamle trimning sti. Undgå den kunstige verden af fitnesscentre. Vi har ikke brug for superenheder og kunstigt lys for at holde os, og blive i form.

Prøv at prøve den japanske praksis med skovbadning, også kendt som Shinrin Yoku.

Skovbadning, også kendt som Shinrin Yoku, er en japansk praksis, hvor man bevidst tilbringer tid i naturen for at slappe af krop og sind. Ved at dykke ned i skovens atmosfære reduceres stresshormoner, immunsystemet styrkes og humøret forbedres. Ved skovbadning handler det om at åbne sanserne, bevidst opfatte naturen og lade sig inspirere af skovens helbredende kraft. Det er en simpel og effektiv metode til at finde ro og tanke ny energi.

 

Gå ud! Brug naturen!

Dirk Gahlenbeck ,Læge og Osteopat
Klinik Gahlenbeck i Kolding

https://klinik-gahlenbeck.com

https://klinik-gahlenbeck.com/sundheds-tips-klinik-gahlenbeck-fra-dirk-gahlenbeck-laege-bog-osteopat-20-minutter-i-det-groenne-reducerer-stress/

https://videnskab.dk/krop-sundhed/studie-20-minutter-i-naturen-afhjaelper-stress-markant/

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *