Drik vand om morgenen!

Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, lægeklinik for Osteopati og Akupunktur i Kolding.

 

Vi kan leve tre dage uden vand. Vand er en livgiver! Det er et sundhedselixir! Drop kaffekicket om morgenen! Drik vand der er sundere. Ifølge en undersøgelse fører vandmangel til dårligt humør. At drikke meget vand hæver humøret og reducerer træthed! Vi ved alle, at vand er vigtigt for vores krop. Men ved du også, hvad der sker, når du drikker et glas vand på tom mave lige efter at være stået op? Effekterne er forbløffende!

 

1. Kroppen bliver renset!

Om natten hviler vores krop og nedbryder giftstoffer! Et glas vand om morgenen på tom mave hjælper vores krop med at skylle giftstoffer ud. En tilstrækkelig mængde væske fremmer desuden produktionen af nye blodlegemer og muskelceller. -> Drik vand

2.Mavesyre og maveproblemer forbedres!

Fordøjelsesproblemer skyldes et for højt syreindhold i maven. Syren viser sig ved en ubehagelig smag. Et glas vand på tom mave fortynder syren og forebygger halsbrand. Samtidig forbereder maven sig på morgenmaden!

 

3. Forebyggelse af blærebetændelse og nyresten!

Et glas vand om morgenen på tom mave skyller urinvejene og forhindrer dermed blærebetændelse og nyresten. Samtidig fortynder vandet mavesyren og udskiller giftstoffer fra kroppen. Dette hjælper med at forebygge blærebetændelse og nyresten.

4. Immunsystemet styrkes!

Drik vand på tom mave og det understøtter lymfesystemet, så du er mindre modtagelig for sygdomme og de patogener, der udløser dem.

5.Bedre stofskifte!

Stofskiftet stiger med op til 25%! Dette forbedrer fordøjelsessystemet. Så vægttab bliver meget lettere, når du fordøjer hurtigere! Dette understøttes endnu mere af varmt vand!

6. Hudens udseende forbedres!

Dehydrering fører til rynker og store porer! 500 milliliter vand på tom mave øger blodcirkulationen markant og får huden til at se markant yngre ud!

7. Vand er vigtigt for håret!

En fjerdedel af hårvægten er vand! Mangel på væske forårsager tyndt og skrøbeligt hår. Det vand, du drikker om morgenen, har den største indvirkning på dit hår.

Et strejf af citron er en god tilføjelse. Citronen er sund og indeholder masser af C-vitamin!

 

Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat hos Klinik Gahlenbeck
Lægeklinik for osteopati og akupunktur i Kolding
Links:

https://klinik-gahlenbeck.com/udskift-alle-drikkevarer-med-vand/

https://iform.dk/sund-mad/10-gode-grunde-til-at-drikke-mere-vand

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *