ECIWO – Akupunktur

ECIWO akupunktur kan måske være den mest effektive og enkleste form verden over!

ECIWO står for: embryo containing information whole organist. Det er rørknogler der indeholder informationer om hele organismen. I et ECIWO-område afspejler hele kroppen sig. Den mest kendte ECIWO rørknogle er den 2. mellemhåndsknogle. ECIWO er velegnet til øjeblikkelig smertelindring. Det bruges også til at aktivere genetiske processer og starte regenerationsprocesser. For at aktivere et ECIWO-område bruges en nål hver gang. Behandlingen kan understøttes med akupunktur på andre steder på kroppen.

Når et ECIWO-punkt er aktiv, er dette elektronisk målbart, og der er tydeligt mærkbar færtning på dette sted. I ECIWO-akupunktur er området opdelt i segmenter svarende til kroppen. Sådan at forrest på knoglen er hovedet repræsenteres og bagerst fødderne. ECIWO-akupunktur er baseret på moderne biologiske og anatomiske principper. Denne akupunktur, udviklet af professor Zhang, er videnskabeligt bevist gennem talrige studier i Kina og har vist sig at være meget succesfuld i praksis.

ECIWO-området egner sig også fremragende til hurtigt at lave en fuldstændig kropsundersøgelse og dermed afgrænse den dominerende problematik (sygdom). ECIWO-akupunktur opnår en gennemsnitlig succesrate på op til 94%, hvor TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) når op på 80% i sammenligning.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

Dr. Zhang

I ECIWO-akupunktur findes der på hver rørknogle et holografisk, embryo-lignende billede af kroppen, ligesom ved øreakupunktur. Professor Zhang, grundlæggeren af ECIWO-akupunktur, har primært arbejdet med den 2. mellemhåndsknogle, men enhver anden rørknogle vil også være egnet.

ECIWO-akupunkturen blev udviklet af den kinesiske biolog Dr. Zhang. Historien om ECIWO-akupunkturen begyndte med en rejse for professor Yinqing Zhang til Beijing.

Efter en lang vandring gennem byen satte han sig udmattet på en bænk, hans fødder gjorde ondt. Han masserede tilfældigt sin hånd og opdagede til sin egen overraskelse, at han også havde smerter et sted på den 2. mellemhåndsknogle.
Da han begyndte at massere dette sted, bemærkede han overrasket, at hans smerter i fødderne også blev mindre.

Professor Zhang var en nysgerrig person og biolog, der i mange år havde beskæftiget sig med området for akupunkturanæstesi. Han begyndte at undersøge sammenhængene og kunne konstatere: mellemhåndsknoglen er en miniatureafbildning af kroppen. Ved at massere det smertefulde sted på håndknoglen kan man lindre symptomer i kroppen.

Professor Zhang undersøgte systematisk forskellige knogler som miniature afbildninger af kroppen. Han begyndte at undersøge dem og teste metoden på talrige patienter. ECIWO-akupunkturen viste sig at være meget succesfuld. Siden da har den spredt sig over hele verden og fået mange tilhængere.

Teorien

Teorien om ECIWO-akupunktur blev derefter udviklet og undersøgt i Kina i 1970’erne. ECIWO-teorien går ud på, at alle fysiske dele af et levende organisme svarer til et embryo i forskellige udviklingsstadier. Disse kaldes ECIWO’er.

I et ECIWO er alle oplysninger om kroppen gemt.

Den anden mellemhåndsknogle´s anatomi repræsenterer hele kroppen. Hovedet af knoglen, hvor pegefingeren er forbundet, svarer til hovedet på kroppen, den midterste del svarer til maven, og den nederste del svarer til foden.

Det grundlæggende princip kan opsummeres som følger: “Det store i det lille”. De forskellige ECIWO’er “kommunikerer” med hinanden. ECIWO-teorien giver en videnskabelig basis for virkningen af akupunktur. Den præsenterer sit eget mikrosystem, såsom øreakupunktur. ECIWO-teorien giver en solid og logisk forklaring på virkningen af akupunktur og reflekszoneterapi.

Mikrosystem: Mikrosystemer er forskellige områder i akupunktur, der sigter mod at afspejle hele organismen. Eksempler inkluderer øreakupunktur, mund- og kranieakupunktur.

“ECIWO er stadig et ungt, enestående effektiv mikro-akupunktursystem fra Kina. ECIWO er et komplet akupunktursystem, der kan behandle sygdomme af forskellig oprindelse. Smertefulde zoner, som terapeuter identificerer på en rørknogle, har direkte forbindelse til korresponderende kropsegmenter, der giver indikationer om årsager til sygdomme. I dag udføres ECIWO som nåleakupunktur, akupressur eller elektroakupunktur.”

Prof.Dr Ac Ang | Chinese Nature-Cure Institute | Singapore | ECIWO Kongress Düsseldorf 1997 og Köln 1998

I vores klinik for osteopati og akupunktur i Kolding bruger vi regelmæssigt ECIWO-akupunktur. ECIWO-akupunktur er et fremragende supplement til osteopatisk behandling og kan kombineres med andre akupunkturmetoder. Vi har års erfaring med anvendelse af ECIWO-akupunktur. Også inden for behandling af symptomer ved og efter en kræftbehandling har ECIWO-akupunktur vist sig at være effektiv.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej