Facelift akupunktur Klinik Gahlenbeck

Facelift akupunktur

 

Ingen skalpel, ingen indsprøjtninger, ingen medicin og alligevel et Facelift.

 

Det er netop det et Facelift akupunktur kan.

 

Hvad gør et Facelift med akupunktur?

Det toner ansigtshuden, udglatter ældre rynker og får friske rynker til at forsvinde.

Jo yngre personen er, jo bedre er resultaterne. Det betyder ikke, at behandlingen bliver ineffektiv på et vist tidspunkt, men hos ældre kvinder viser resultaterne sig lidt senere. 

Aldersspændet for mine patienter er mellem 35-80 år.

Hvor mange behandlinger skal der til?

8 behandlinger med ugentlige intervaller.

Dette behandlingsskema skal overholdes nøje for at “booste” huden og få den til at huske, hvordan den skal reagere på fremtidige nåle.

Hvis det ugentlige interval af en eller anden grund ikke kan overholdes, skal de 8 sessioner udføres inden for 3 måneder. Senere, for at stabilisere og fortsat forbedre hudkvaliteten, kræver det 3-4 sessioner om året. Du vil kunne observere en forbedring af hudens udseende allerede efter 1-3 sessioner. Men efter 8 behandlinger vil hudens udseende fortsætte med at forbedre sig i årevis.

Hvordan foregår en behandling?

Min metode indebærer anvendelse af ret mange hårtynde, sterile nåle. De stramme slappe muskler ved kæbelinjen, nakken, smilelinjerne, kindområdet, øjenområdet og panden. Denne medicinske kosmetiske akupunkturbehandling fungerer ved at øge blodgennemstrømningen til huden og fremme produktionen af kollagen og elastin. Hvilket ikke kun strammer og toner musklerne, men også fjerner og reducerer synligheden af fine linjer og rynker, herunder udtrykslinjer.

Hvorfor vælge akupunktur?

Facelift akupunktur vil give dig fantastiske naturlige resultater uden de risici, den høje pris og restitutionstiden, der kræves ved medicinske skønhedsprocedurer såsom kirurgi, Botox og fillers. Mine patienter modtager konstant komplimenter fra venner og familie om, hvor godt de ser ud, og at de har en ungdommelig glød. Ingen vil nogensinde vide, hvad du har fået lavet, medmindre du vælger at fortælle dem det!

Derfor siges det, at Facelift akupunktur er det hemmelige skønhedsvåben for en række A-listestjerner, herunder Madonna, Gwyneth Paltrow, David Duchovny, Jennifer Aniston og Sandra Bullock.

Vil du også gerne holde dit ansigt rynkefrit og spændstigt, så kom ned i vores klinik i Olaf Ryes Gade 7S i Kolding.

Jeg er RAB registreret akupunktør, medlem af Praktiserende Akupunktører og sygeplejerske. Det er din garanti for professionel behandling.

Dorte Gahlenbeck akupunktør og sygeplejerske hos Klinik Gahlenbeck i Kolding.

Lægeklinik for osteopati og akupunktur

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *