Kål omslag hjælpe mod smerter i knæet Sundhedstips omkring dit helbred fra Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat i Kolding.

Kål omslag hjælpe mod smerter i knæet

Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for Osteopati og Akupunktur i Kolding.

Hvad kan jeg selv gøre?

Igen og igen spørger mine patienter mig, hvad kan jeg selv gøre? Dette spørgsmål har beskæftiget mig i lang tid, jeg har afprøvet og kasseret mange ting.

Under titlen „Sundhedstips“ kan du finde anbefalinger omkring dit helbred.

Kål omslag hjælper mod led-og knæsmerter.

Omslag med kål blade hjælpe mod knæ og ledsmerter, forårsaget af slidgigt i leddene. De virker lige så godt som salver og geler mod smerter, har en undersøgelse vist. Grundlag for denne gode evne er den kølende effekt og indholdet af sennep olier i kål. For at lave et omslag, skal du fjerne den midterste ribben fra kål bladet og rulle og blødgøre bladet med en kagerulle, indtil saften bliver frigivet. Til natten, lægges flere kål blade, tilberedt på denne måde, omkring det berørte led og fastgøres  med en bandage.

Mange årsager af knæsmerter,  kan effektiv behandles med lægemedicinsk osteopati. Samtidig med at knæet behandles, skal alle forstyrrelser i fod-, ankel og hofte led, bækken og rygsøjlen behandles.

Knæsmerter kan behandles meget godt med de lægemedicinske osteopatiske teknikker og med neuropunktur. Neuropunktur er direkte stikken i musklen med en „dry“ nål uden medicin, for at opnå muskel afslapning. Med periost akupunktur, den direkte stikken med „dry“ nål i knogle huden, kan yderligere helbredende stimuli opnås.

Dirk Gahlenbeck , læge og osteopat

Klinik Gahlenbeck, Kolding

https://klinik-gahlenbeck.com

https://www.forskning.no/mat-og-helse-immunforsvaret/kal—en-glemt-helseplante/1005955

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *