Kolding Osteopati: Mange sygdomme - en årsag Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

Kolding Osteopati: Mange sygdomme – en årsag

Bækken forskydning: Mange sygdomme – en årsag,

fra Dirk Gahlenbeck Læge og osteopat i Kolding

 

Mange sygdomme stammer fra skævhed i rygsøjlen og skelettet. De hindrer den frie strøm af nerveimpulser, lymfevæske og blod. Stofskifte produkter transporteres ikke længere tilstrækkeligt, udbuddet af næringsstoffer er ikke længere tilstrækkelig, sygdomme opstår. Her kan Kolding osteopati hos læge og osteopat Dirk hjælpe.

Men hvordan opstår disse skævheder i skelettet? Hvordan kan sygdomme opstå på denne måde?

Årsagen er ofte en erhvervet funktionel ben længde forskel, med en resulterende bækken forskydning, hvorefter der opstår fejlstilling af ryghvirvlerne. Denne benlængde forskel er ikke medfødt, nej vi får det i løbet af vores liv. Af natur er mennesket oprejst og lige, vores ben og arme er lige, vores gangart er afbalanceret og ikke svajende. Men ofte er der opnået skade på leddene og rygsøjlen. forkert holdning, såsom at slå benene over hinanden føre til subluxation i hofte og knæ led.

 

 

Kolding Osteopati: Mange sygdomme - en årsag Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

Kolding Osteopati: Mange sygdomme – en årsag Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

Kolding Osteopati: Mange sygdomme - en årsag Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

Kolding Osteopati: Mange sygdomme – en årsag
Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding

 

 

Ved gentagne gange at brække om på fødderne,  føre til subluxation af anklerne. Følgerne heraf kan være en forkert eller forskubbet stilling af bækkenet. Dette føre igen til en subluxation af korsbenet. Korsbenet er bunden af rygsøjlen, dens forskydning fører til yderligere blokeringer i område omkring rygsøjlen. Selv millimeter små forskydninger af ryghvirvler kan føre til tryk på nerve rødder af rygmarven. Det føre til smerter, bevægelsesforstyrrelser, afbrydelse af blod- og lymfestrøm og senere følger sygdomme i de indre organer.

Træthed er et symptom på muskelspændinger.

Tryk på de forsørgende nerver fører til muskelspændinger. Disse bruger kroppens energireserver, hvilket er grunden til udmattelse og træthed som er almindelige symptomer på sygdommen. Lægemedicinske osteopater korrigere led og hvirvel blokeringer,  med blide tryk tilpasset væv spænding, således at led og hvirvel blokeringer bliver løsnet og selvhelbredende kræfter aktiveres.

Anvendelser af osteopati kan omfatter blandt andet rygsmerter, kroniske smerter, astma, hovedpine, svimmelhed, muskel-og skeletbesvær, hold i ryggen, nakke smerter, smerter i knæet, hovedpine, migræne og spændingshovedpine, interne sygdomme som astma, børnesygdomme såsom kroniske mellemørebetændelse, skævhed af hovedet hos spædbørn og småbørn, ADHD og koncentrations lidelser.

 

Information fra Dirk Gahlenbeck, Læge og Osteopat hos Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og akupunktur i Kolding.

 

LINKS:

DSSM

Dansk Selskab for Muskuloskeletal MedicinLinks

www.dsmm.org

 

DANSKE OSTEOPATER

www.danskeosteopater.dk

 

EROP

European Register of Osteopathic Physicians

www.erop.org

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *