Kosmetisk Facelift akupunktur

Facelift med Akupunktur

Gør som de berømte, få et naturligt Facelift med akupunktur, uden skalpel eller indsprøjtninger. Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow og Madonna fortæller at en akupunktur- ansigtsløftning har hjulpet dem meget.
Behandlingen “Facelift Akupunktur” er min unikke behandling inden for medicinsk kosmetisk akupunktur, nutidens skønhedshemmelighed. Jeg anvender en meget effektiv metode, der er kombineret med kropsakupunktur for at opnå det mest naturlige ansigtsløft. Det er velegnet til både kvinder og mænd.

Alternativ

For nylig blev det beskrevet som et “levende alternativ til kosmetisk kirurgi”. Denne nyeste ikke-invasive procedure, er designet til ikke kun at løfte ansigtstrækkene, men også behandle fine linjer, rynker samt forbedre hudens generelle udseende.

Kan det blive for sent at få behandlinger?

Jo yngre personen er, jo bedre er resultaterne. Det betyder ikke, at behandlingen ikke er effektiv efter en vis alder, men hos ældre kvinder viser resultaterne sig først lidt senere.
Aldersspændet for mine patienter, der ønsker et Facelift med akupunktur er mellem 35-80 år.
Mine patienter modtager konstant komplimenter fra venner og familie om, hvor godt de ser ud, og at de har en ungdommelig glød.

Jeg er RAB registreret akupunktør, medlem af Praktiserende Akupunktører og sygeplejerske. Det er din garanti for professionel behandling.

Hvor mange behandlinger?

8 behandlinger med ugentlige intervaller.
Dette behandlingsskema skal nøje overholdes for at “booste” huden og få den til at huske, hvordan den skal reagere på fremtidige nåle.

Hvis det ugentlige interval af en eller anden grund ikke kan overholdes, skal de 8 sessioner udføres inden for 3 måneder.
Senere, for at stabilisere og fortsat forbedre hudkvaliteten, kræver det 3-4 behandlinger om året.

Effekten

Du vil kunne observere en forbedring af hudens udseende allerede efter 1-3 sessioner, men efter 8 behandlinger vil hudens udseende fortsætte med at forbedre sig i årevis, også uden behandling. Huden har en slags hukommelse! Patienter der har fået de 8 sessioner og nogle opfølgende behandlinger med tre måneders mellemrum, har et stabilt glat og smukt hudbillede.

Hvad er fordelene ved et akupunktur-ansigtsløft?

 • Forbedre blodcirkulationen
 • Mindsker arvæv, rynker og furer
 • General sundhedsforbedring der påvirker huden positivt.
 • Stimulerer produktionen af kollagen og elastin
 • Skaber en naturlig, sund og levende hud
 • Forbedrer muskel tonus og strammer huden op
 • Giver ansigtet glød og øjnene klarhed
 • Reducere stress
 • Tætner porrer i huden
 • Mindsker og forbygger dobbelthager
 • Løfter øjenlåg og hængende mundvige
 • Letter hævelser og poser under øjnene
 • Fremmer smuk ansigtskulør
 • Afhjælper kæbespændinger og hovedpine
 • Naturlig og ikke invasiv med skalpel og indsprøjtninger

Hvordan og hvorfor virker kosmetisk Facelift akupunktur?

Nålene frigiver energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktion af nye celler. Når man penetrerer huden med hårtynde nåle, stimulerer man produktionen af kollagen og elastin. Kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig. Når vi bliver ældre nedsættes denne produktion, hvilket gør at huden bliver slap, rynket, tør og mat.

Bringer din indre skønhed frem

En af fordelene ved behandling med ansigtsakupunktur er, at du får lov at beholde dit helt personlige ansigtsudtryk og naturlige mimik, da kosmetisk akupunktur enten opstrammer eller afslapper musklerne, uden at lamme dem.
Du skal derfor vælge Facelift akupunktur behandlingen hvis du ønsker en naturlig, dybdegående metode at reducere fine linjer og rynker på.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej