Lægemedicinsk osteopati: Behandling af smerter uden sprøjte og tabletter

Lægemedicinsk osteopati udføres for det meste uden bivirkninger og kræver ikke operstion og sprøjter. En “skæv ryg”, spændte muskler og stive led kan forårsage svære smerter og ofte bliver de kroniske. Lægemedicinsk osteopati kan her hjælper med at genoprette kroppens selvhelbredende kræfter og til at fjerne smerterne.

Mens traditionel lægekundskabs bruger tabletter til at undertrykke smerter, aktivere osteopati kroppens selvhelbredende kræfter.

Den lægemedicinske osteopat behandler med sine hænder. Spændinger i muskler og sener, blokeringer af leddene bliver forsigtigt løsnet.  Osteopatiske behandlingsteknikker omfatter visceral behandling (behandling af indre organers bevægelsesforstyrrelser) og kranio sakraral terapi (anvendes til behandling af muskler og knogler i kraniet). Det væsentlige osteopatiske princip er aktivering af selvhelbredende kræfter i kroppen, ikke behandling af et symptom. Undersøgelser har vist, at osteopatisk behandling fremmer frigivelsen af smertehæmmende budbringere og dermed påvirker smertebehandling i hjernen.

Funktionen af det behandlede organ eller led forbedres. Slagger og toksiner kan hurtigt bortfjernes via lymfesystemet. Stofskiftet bliver aflastet, knogler, muskler og led fungerer bedre. Når naturlig funktion og mobilitet er genoprettet, forsvinder ubehaget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *