Lægemedicinsk osteopati: Behandling af smerter uden sprøjter!

Slut med sprøjter ved ikke-specifikke rygsmerter! Injektionsbehandling for ikke-specifikke ryg- og nakkesmerter er udbredt! Men der er ingen tegn på varig effektivitet! Men der kan opstå betydelige komplikationer. For eksempel kan der forekomme livstruende allergiske reaktioner.  For den populære injektion af diclofenac, er det vigtigt  at overvåge patienten mindst en time efter.  Ud over oral indtagelse af smertestillende medicin, kan lægemedicinsk osteopati hjælpe dig. Behandling af ikke-specifikke smerter er en af vores prioriteter. Med lægemedicinsk osteopati er der meget lav risiko for komplikationer og det kræver ingen kirurgi eller indsprøjtninger.

Efter en utilsigtet injektion af diclofenac i en arterie, kan det føre til en aseptisk nekrose, som derefter skal renses ved et kirurgisk indgreb. Der opstår gentagne gange bylder efter injektioner, som efterfølgende også skal renses i et kirurgisk indgreb. Til behandling af lende smerter, bliver der i de nationale tyske pleje retningslinjer frarådet injektionsbehandlinger. Også den populære neurale terapi, indsprøjtning af bedøvelsesmiddel i musklen har tit bivirkninger. Dette kan føre til en allergisk reaktion helt op til et anafylaktisk chok. Lungerne kan, ved en fejl punktres.  Men, der mangles beviser for effektiviteten af denne behandling.

Effekten af kortison indsprøjtninger kan heller ikke bevises. Selv den målrettede injektion af kortison under CT kontrol til nerveroden eller det ileosacrale led, har højst en kortvarig effekt. Men, der kan opstå alvorlige komplikationer, så slemt som knoglenekrose. Derfor: Stop den tvivlsomme og farlige indsprøjtning ved ikke-specifikke rygsmerter. Osteopati er et bedre alternativ, uden risiko for bivirkninger.

Behandling af ikke-specifikke smertebetingelser er en af vores prioriteter. Lægemedicinsk osteopati er risiko frit og kræver ingen operation eller indsprøjtninger. En „skæv ryg”, spændte muskler og stive led kan forårsage svære smerter og de bliver ofte kroniske. Her kan osteopati aktivere kroppens selvhelbredende kræfter og eliminere smerterne.

Mens konventionel medicinske procedurer bruger medicin til at undertrykke smerter, aktivere osteopati kroppens selvhelbredende kræfter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *