Lægemedicinsk osteopati: Færre operationer – færre sprøjter!

I mange tilfælde kan der undgås operationer

og sprøjter. Lægemedicinske

osteopati er et meget godt alternativ. I osteopatiens hjemland

USA er det en integreret del af lægekundskaben.

I USA anvendes osteopati af

læger til behandling af mange sygdomme.

Det bliver ikke kun anvendt til smerter i bevægeapparatet, såsom rygsmerter, hold i ryggen, spinal kanal stenose, skulder og albue smerter. Det kan også være en succes i behandlingen af hovedpine, migræne, interne sygdomme: irritabel tarm, kronisk tarmbetændelse, astma, øre/næse/hals sygdomme som betændelse i mellemøret og bihuler, tinnitus, børnesygdomme og børns udviklingsforstyrrelser.

Mange sygdomme har en årsag, der har mange konsekvenser. Udløseren kan være en funktionel ben længde forskel. Hvis det ene ben kun er et par millimeter kortere end det andet, laster en stor del af kropsvægten på  siden af det forkortede ben. 90% af befolkningen har sådan en funktionel ben længde forskel. Årsagen kan komme fra en forskydning i hoftebenet, erhvervet i barndommen. Det er en grundlæggende årsag til mange sygdomme. Det kan forårsage forkert belastning i lænden, bryst og halshvirvelsøjlen, nerver der kommer ud fra rygsøjlen kan komme under pres. Musklerne bliver anspændte og leveringen af blod til organerne forringes. 

Muskelsmerter, slidte led, men også rygsmerter, ischialgi, discusprolaps problemer, selv sygdomme i indre organer: lunge, hjerte, tarmsygdomme, samt migræne, hovedpine, udmattelse, svimmelhed, susen for ørene, kan være resultatet. Hofte bens forskydning kan allerede opstå ved fødslen, derfor kan det være effektiv at behandle børn som voksne, men også ældre mennesker kan have gavn af en osteopatisk behandling. Osteopater kan korrigere hofte bens forskydninger. Normal intakt skelet statik er en forudsætning for et godt helbred

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *