Lægemedicinsk osteopati: Mange sygdomme – en årsag

Mange sygdomme stammer fra skævhed af rygsøjlen og skelettet. De hindrer den frie strøm af nerveimpulser, lymfevæske og blod. Stofskifte produkter transporteres ikke længere tilstrækkeligt, udbuddet af næringsstoffer er ikke længere tilstrækkelig, sygdomme opstår. Her kan lægemedicinsk osteopati hjælpe. Men hvordan opstår disse skævheder i skelettet? Hvordan kan sygdomme opstå på denne måde?

Årsagen er ofte en erhvervet funktionel ben længde forskel, med en resulterende bækken forskydning, hvorefter der opstår fejlstilling af ryghvirvlerne. Denne benlængde forskel er ikke medfødt, nej vi får det i løbet af vores liv. Af natur er mennesket oprejst og lige, vores ben og arme er lige, vores gangart er afbalanceret og ikke svajende. Men ofte er der opnået skade på leddene og rygsøjlen. forkert holdning, såsom at slå benene over hinanden føre til subluxation i hofte og knæ led.

Ved gentagne gange at brække over på fødderne,  føre til subluxation af anklerne. Følgerne heraf kan være en forkert eller forskubbet stilling af bækkenet. Dette føre igen til en subluxation af korsbenet. Korsbenet er bunden af rygsøjlen, dens forskydning fører til yderligere blokeringer i område omkring rygsøjlen. Selv millimeter små forskydninger af ryghvirvler kan føre til tryk på nerve rødder af rygmarven. Det føre til smerter, bevægelsesforstyrrelser, afbrydelse af blod og lymfestrøm og

senere følger sygdomme i de indre organer.  Tryk på de forsørgende nerver fører til muskelspændinger. Disse bruger kroppens energireserver, hvilket er grunden til udmattelse og træthed som er almindelige symptomer på sygdommen. Lægemedicinske osteopater korrigere led og hvirvel blokeringer,  med blide tryk tilpasset væv spænding, således at led og hvirvel blokeringer bliver løst og selvhelbredende kræfter aktiveres.

Anvendelser af osteopati kan omfatter blandt andet rygsmerter, kroniske smerter, astma, hovedpine, svimmelhed, muskel-og skeletbesvær, hold i ryggen, nakke smerter, smerter i knæet, hovedpine, migræne og spændingshovedpine, interne sygdomme som astma, børnesygdomme såsom kroniske mellemørebetændelse, KISS syndrom, ADHD og koncentrations lidelser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *