Dirk Gahlenbeck – erfaren osteopat i Kolding

Helbredende metode med fokus på dine behov

Erfaren osteopat

Hos Klinik Gahlenbeck tilbyder vi behandlinger inden for Osteopati. Dirk Gahlenbeck, speciallæge i almen medicin og autoriseret osteopat, leder behandlingerne på klinikken. Osteopati er en form for manuel terapi, der fokuserer på at behandle og forebygge helbredsproblemer ved at manipulere og styrke muskuloskeletale systemet. Med en unik baggrund som speciallæge for almen medicin, speciallæge for manuel medicin og autoriseret osteopat, kan Dirk tilbyde en særlig dybdegående tilgang til osteopatisk behandling, med evnen til at hjælpe med helbredsudfordringer i alle områder af kroppen.

Dirk har opnået anerkendelse for sin evne til at opdage diagnoser og sygdomme, ofte før de bliver identificeret af andre læger. Denne evne understreger vigtigheden af osteopatiens helhedsorienterede tilgang til sundhed, hvor din krops struktur og funktion betragtes som nøgleelementer i dit velbefindende. Du kan læse mere om hvilke behandlinger Dirk tilbyder her.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

Skræddersyede osteopati behandlinger

Når du vælger en osteopatisk behandling hos os, er vores mål ikke kun at adressere dine specifikke smerter eller skader, men vi sigter også mod at forbedre din krops overordnede funktion og fremme en følelse af velvære. Ved at anvende effektive teknikker, arbejder Dirk med at frigøre spændinger, forbedre mobilitet og optimere din krops selvhelbredende kapacitet.

Vores osteopatiske behandlinger er velegnede til mennesker i alle aldre, og kan hjælpe med en bred vifte af helbredsproblemer – fra kroniske smerter, ledsmerter, hovedpine og migræne til nervesygdomme, fordøjelsesproblemer og luftvejssygdomme, samt meget andet. Dirks holistiske tilgang sikrer, at hver behandling er skræddersyet til dine unikke behov, med en forståelse for både de fysiske og emotionelle faktorer, der kan påvirke dit helbred.

Book en tid hos vores osteopat

Med Dirks kvalifikationer og engagement i at tilbyde kvalitetsbehandlinger, står vores klinik som et førende center for osteopati i Danmark. Du kan forvente en professionel, omsorgsfuld og effektiv behandling, der adresserer årsagerne til dine helbredsproblemer. Kontakt os på telefon 31 31 78 83, eller send en mail til kolding@klinik-gahlenbeck.com.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej