Osteopati kolding: 4 sygdomme, der stammer fra nakken, hurtig hjælp.

4 sygdomme, der stammer fra nakken:hovedpine, migræne, svimmelhed, kvalme, kan have deres årsager i nakken.

 

Musklerne i halshvirvelsøjlen udløser ofte ikke kun smerter i bevægelses systemet, mange andre lidelser kan være forårsaget her. Muskelhærdninger og triggerpunkter kan føre til hovedpine, migræne, svimmelhed, kvalme, døsighed og sløret syn alle sygdomme der kan behandles. Ved omhyggeligt at taste musklerne i halshvirvelsøjle området, kan der let findes muskelspændinger.

 

 Spændingshovedpine

Spændingshovedpine er en almindelig lidelse, der ofte skyldes nakkespændinger og triggerpunkter. Disse kan forårsage smerte og ubehag i hovedet og nakken. Det er vigtigt at identificere og behandle årsagerne til disse spændinger gennem fysioterapi, massage eller øvelser. At opretholde god holdning og undgå stress kan også hjælpe med at forebygge spændingshovedpine.Vi på Klinik Gahlenbeck i Kolding hjælper dig med osteopati.Læs mere om spændingshovedpine

 

Migræne

Få at vide, hvordan osteopati kan hjælpe med behandlingen af migræne. På klinikken Gahlenbeck i Kolding tilbyder vi holistiske tilgangetil lindring af migrænesymptomer. Vores erfarne osteopater arbejder på at identificere og behandle de underliggende årsager tilmigræne for at give langvarig lindring. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester.  Læs mere om migræne:

 

Svimmelhed

Lær, hvordan spændte nakke muskler kan være hovedårsagen til svimmelhed, og hvordan osteopati kan hjælpe med behandlingen. På Klinik Gahlenbeck i Kolding tilbyder vi holistiske tilgange til lindring af svimmelhed ved at behandle spændte nakke muskler. Som læge og osteopat arbejder jeg på at identificere og behandle årsagerne. Kontakt os i dag for at bestille en tid og reducere dine gener.

 

Kvalme

Lær, hvordan kvalme kan skyldes spændte nakke muskler, og hvordan osteopati kan hjælpe med behandlingen. Som læge og osteopat i Kolding integrerer jeg holistiske tilgange til at lindre kvalme ved at behandle spændte nakke muskler. Kontakt os i dag for at aftale en tid og reducere dine gener.

 

Hvad er Triggerpunker?

Trigger punkterne er karakteriseret ved deres tryksmerter og hårdhed i musklen, derfor kan de let palperes.(føles)

Spænding og trigger punkter i musklerne på siden af halshvirvelsøjlen, kan udløse mange gener og sygdomme. Oftest sidder muskelspændingerne og trigger punkterne i bunden af musklerne, på bagsiden af hovedet. Ofte findes hærdede håndgribelige muskel tråde langs hele halshvirvelsøjlen. Musklerne i skulderområdet er også meget følsomme og reagerer ofte med spænding, muskelhårdhed og triggerpunkter. Læs mere om triggerpunkter

 

Hvad udløser Triggerpunkter?

Mulige udløsere er akutte ulykker, overbelastninger og traumer. Også kronisk dårlig kropsholdning, som f.eks. ved it-arbejde, hånd arbejde og kørsel, kan være mulige udløsere.

Mentale traumer og stress kan føre til spændinger i nakkemusklerne.

Som osteopatiklinik i Kolding behandler vi disse problemer med mange teknikker.

 

Med teknikkerne fra lægemedicinsk osteopati, kan symptomerne behandles. Desuden kan der anvendes Akupunktur og Neuropunktur. Med periost akupunktur, den direkte stikken i knoglehuden, kan yderligere helbredende stimuli opnåes.

Lass mere om:

Neuropunktur:

https://klinik-gahlenbeck.com/neuropunktur/

Osteopati:

https://klinik-gahlenbeck.com/osteopati/

Akupunktur:

https://klinik-gahlenbeck.com/akupunktur/

 

Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat hos Klinik Gahlenbeck i Kolding

Lægeklinik for osteopati og akupunktur

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *