Sundheds tips Klinik for lægemedicinsk osteopati: Insulin væk, gennem faste?

Tips omkring dit helbred fra Dirk Gahlenbeck, læge og osteopat, i Kolding.

Hvad kan jeg selv gøre?

Igen og igen spørger patienter „ Hvad kan jeg selv gøre for mit helbred“? Dette spørgsmål har beskæftiget mig i lang tid. Jeg har prøvet og forsøgt meget og kasseret mange ting igen. Her finder du tips og anbefalinger omkring dit helbred.

Insulin væk, ved at faste! Det er muligt!

Intermitterende faste kan reducere behovet for insulin og andre diabetes medicin hos type 2 diabetikere!  På University of Toronto, var læger ledet af Dr. Suleiman Furmli i stand til at påvise, at blodsukkeret hos type 2 diabetikere kan sænkes ved intermitterende  faste. Tre mænd i alderen 40-47 deltog i en terapeutisk fastende program. I begyndelsen af behandlingen fik de 70 insulinenheder om dagen. To patienter fik yderligere tabletter. I faste pogrammet, fik patienterne  kun lov til at spise aftensmad 3 dage om ugen. På de andre dage fik patienterne også lov til at spise frokost. Måltiderne skulle være med få kulhydrater. To gange om måneden blev er taget blodprøver og patienterne selv blev undersøgt. Det fantastiske resultat: Efter kun fem dage havde den første patient ikke længere brug for insulin! På dag 13 og 18 var de andre patienter i stand til at undvære insulin.

Inden for 7 – 11 måneder, faldt kropsvægten og mave omkredsen betydeligt. Efter interventionen, sank de langsigtede blodsukker værdier (HBA1C) også betydeligt. En patient har stadig brug for tabletter. Konklusion: Patienter kan påvirke deres diabetes type 2, ved at faste!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *