Tankemylder og akupunktur

Information fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for osteopati og Akupunktur i Kolding.

    Tankemylder og akupunktur

Tankemylder 

Akupunktur kan være med til at reducere tankemylder og nedsætte eller fjerne dine symptomer. Akupunktur har en god effekt på tankemylder, genopretter ubalancer i kroppen og afbalancere dit nervesystem. Akupunkturbehandling har fantastiske gode resultater med at skabe indre ro, balance, harmoni og fornyet energi.

Akupunktur kan hjælpe

Hos Klinik Gahlenbeck tilbyder vi en målrettet akupunkturbehandling, der sigter mod at reducere tankemylder. Vi kombinere flere behandlingsmetoder, så du kan få hurtig effektiv hjælp.

Effekten af langvarig Tankemylder 

Det kan påvirke både mentalt og fysisk. Disse vedvarende negative tanker kan føre til modløshed, nedtrykthed og gøre det vanskeligt at håndtere hverdagens udfordringer.

Hvad er tankemylder? 

Der er her tale om tanker som kommer og gå hvor du ikke har nogen styring og kontrol over dem. Hjernen er konstant på overarbejde. Typisk er der tale om negative tanker og tankemønster, som påvirker dit selvværd. Måske påvirker det din døgnrytme så meget, at dit søvnmønster bliver brudt og du vågner op træt og uoplagt til de daglige gøremål.

Hvad sker der med livskvaliteten?

Kan du sige ja til at have tankemylder er det vigtigt at du tager det alvorligt, -og får gjort noget som kan stoppe det. Har du prøvet at have tankemylder ved du hvor meget det fylder i din hverdag, -og hvor ubehageligt det er.

Længere periode med tankemylder

Er du i en længere periode ramt af mange negative tanker, ved du hvordan det påvirker dit liv. Stress over en længere periode kan også være årsag til at tankemylder opstår, måske skal du skrue lidt ned i din hverdag?

Kan det ellers have indflydelse på andet?

Længere periode med negative tanker og tankemønster medfører at det kan være svært at håndtere følelser, som kan udvikle: Modløshed, at du lettere bliver ked af det,  følelse af tristhed, det hele er uden mening og livet er håbløs.

Hvad kan der gøres?

Hos Klinik Gahlenbeck er vi specialiserede i akupunktur behandlinger for psykiske symptomer som: tankemylder, indre uro, angst, stressdepression osv. 

Hver patient får en individuel tilpasset behandling. I klinikken er der en behagelig og afslappet stemning.

Ud over almindelig kropsakupunktur kan vi også tilbyde, NADA øreakupunktur, PEP process og embodiement orienteret psykologi og PMR progressiv muskel relaksation efter Jacobsen.

Vi har bred mulighed for at kunne afhjælpe symptomerne hos dig.

Vi er en lægeklinik for osteopati og akupunktur. Vi er registrerede ved styrelsen for patientsikkerhed, som sikre at alt er som det skal være i en klinik. RAB anerkendt akupunktør.

Dorte Gahlenbeck, akupunktør og sygeplejerske hos Klinik Gahlenbeck

Lægeklinik for osteopati og akupunktur i Kolding.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *