Vaseline beskytter mod neurodermatitis / Atopisk eksem!

Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for Osteopati og Akupunktur i Kolding.

 

Nyfødte bør smøres grundigt med simple vaseline i de første måneder af livet. Dette beskytter dit barn mod neurodermatitis / Atopisk eksem!

 

Hele kroppen klør. Huden er tør. Barnet kradser sig øm! Om natten skal baret have vanter på, for egen beskyttelse. Ifølge en amerikansk undersøgelse fra Chicago, kan alt dette let forebygges. Begyndelsen på neurodermitis.

Forebyggelse

Salver, der forhindrer vandtab af huden har længe været brugt til behandling af neurodermatitis. Men indtil videre er de ikke blevet brugt som en forebyggende foranstaltning. Men indledende undersøgelser i USA, Japan, og England har vist, at risikoen for neurodermatitis kan reduceres betydeligt med målrettet forebyggelse.

Forældre behøver kun at smøre deres børn med vaseline, på hele kroppen de første seks måneder af livet. Denne forebyggende behandling har vist sig at være en succes selv hos højrisikobørn. Højrisikobørn har mindst én nær slægtning med neurodermitis. Men de positive virkninger kan være meget mere. Der er klare beviser for, at dannelsen af fødevareallergier også kan forebygges.

I min lægeosteopatiske klinik, bliver jeg dagligt konfronteret med spørgsmål fra mine patienter omkring deres helbred. Jeg bruger denne blog til at dele erfaringer og råd om osteopati, pædiatrisk osteopati og generelle sundheds tips. Jeg ønsker dig god læsning.

 

Dirk Gahlenbeckl, Læge og osteopat hos Klinik Gahlenbeck i Kolding

Links:

https://klinik-gahlenbeck.com/osteopati-for-spaedboern/

https://klinik-gahlenbeck.com/osteopati-for-boern/

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/hud/tilstande-og-sygdomme/skaellende-hudlidelser/atopisk-eksem/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *