Akupunktur

Få aktiveret din krops helbredende kræfter

Effektiv & sikker behandlingsform

Læs mere om:

Døjer du med AMD, smerter, allergi, gigt, søvnløshed, angst, hedeture, menstruationssmerter eller noget helt andet? Hos Klinik Gahlenbeck er vi specialister i akupunktur, og behandler blandt andet mod disse lidelser, og mange flere. Kontakt os allerede i dag, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos Klinik Gahlenbeck tilbyder vi moderne akupunktur som en effektiv behandlingsform, der kan hjælpe med at lindre en bred vifte af helbredsproblemer og forbedre dit generelle velvære. Vores erfaring og ekspertise inden for akupunktur sikrer, at du modtager en behandling, som er skræddersyet til at løse dine udfordringer. Som erfarne akupunktører er du i sikre hænder hos Klinik Gahlenbeck, akupunktur Kolding.

Bestil din tid til en akupunkturbehandling allerede i dag.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

Vælg akupunktur til dine helbredsudfordringer

På Klinik Gahlenbeck har vi en dyb forståelse for, hvordan akupunktur kan kombineres med andre behandlingsformer for at opnå de bedste resultater. Vores behandlere er højt kvalificerede og har en bred erfaring inden for både akupunktur og andre aspekter som osteopati, lægekundskab og psykoterapi. Dette tillader os at tilbyde en helhedsorienteret tilgang til din sundhed, hvor dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velbefindende er i centrum.

Uanset om du kæmper med stress, angst eller depression, søvnløshed, gigt, allergi eller ønsker at stoppe rygningen, kan akupunktur Kolding være en værdifuld del af din helbredelsesrejse. Vi tilbyder dig en behandling, der ikke blot adresserer symptomerne, men også arbejder på at finde og behandle årsagen til dine helbredsudfordringer.

Kontakt vores akupunktør i dag

Vi inviterer dig til at opleve de mange fordele ved akupunktur Kolding på Klinik Gahlenbeck, hvor vi i fælleskab hjælper dig med at opnå optimal sundhed og velvære. Kontakt os i dag for at tage det første skridt mod en sundere og mere afbalanceret tilværelse. Kontakt os på telefon 31 31 78 83, eller send en mail til kolding@klinik-gahlenbeck.com.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej