Behandling hos Dorte

Hvad du bør vide, første gang du kommer til behandling

Spørgeskemaet

Umiddelbart efter du har bestilt en tid hos os, sender vi et spørgeskema til dig. Vi vil gerne vide noget om dine lidelser, sygehistorie og sygeforløb. Det er meget vigtigt for os, at du beskriver dine besvær med egne ord. Vi er interesseret i, hvad du lider af om det er smerter, rygestops besvær, mentale lidelser, angst eller noget helt andet.

Vi starter med en samtale

Vi starter med en detaljeret samtale, så jeg kan få en forståelse af de specifikke problemer eller udfordringer, du ønsker at arbejde med. Dette kan omfatte emotionelle eller fysiske symptomer.

Sammen vil vi opstille konkrete mål for sessionen og eventuelle langsigtede mål for behandlingen.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

PEP behandling hos Dorte

Du vil blive bedt om at identificere et specifikt problem, en bekymring eller en emotionel tilstand, som du ønsker at tackle under sessionen.
Jeg vil introducere dig til forskellige øvelser og tapping rækkefølger, hvor du vil blive bedt om at tappe let på bestemte akupunkturpunkter på din krop. Dette gøres samtidig med at gentage sætninger, der fokuserer på det identificerede problem.

En vigtig del af PEP involvere at dyrke selvaccept, mens du arbejder med dine udfordringer.

Vi vil sammen udføre gentagne runder, og du vil blive bedt om at vurdere ændringer i dine følelser eller fysiske symptomer.

Du skal planlægge 60 minutter til en PEP behandling. Hvis du skal starte med NADA øreakupunktur, for at optimere behandlingen skal du yderligere planlægge 60 minutter, altså ca 2 timer.
NADA vil blive givet i venteværelset, hvor du bare skal sidde stille i dine egne tanker.

Efter behandlingen

Efter behandlingen udlevere jeg information og øvelser.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Akupunktur behandling hos Dorte

Baseret på vurderingen og diagnosen udarbejder jeg en individuel behandlingsplan. Planen omfatter antallet af sessioner, frekvensen af behandlingerne og hvilke akupunkturpunkter, der vil blive anvendt.

Under en akupunktursession bliver du bedt om at ligge ned på en behandlingsbriks. Jeg vil bruge tynde nåle til at stimulere specifikke akupunkturpunkter på din krop.

Nålene er meget tynde og indføringen er typisk smertefri. Når nålene er på plads bliver du bedt om at slappe af i en stund, mens nålene virker. Eventuel bliver enkelte nåle manipulerede under afslapningen.

Efter flere sessioner vil jeg evaluere dir respons på behandlingen og foretage eventuelle justeringer i planen.

Du skal planlægge 45 minutter til en behandling. Planlæg nok tid, så du ikke behøver at skynde dig og blive presset.

Efter behandlingen

Efter en session kan du føle dig afslappet eller måske træt. Det er vigtigt at følge almene råd, såsom at undgå tunge måltider, alkohol eller intens fysisk aktivitet efter behandlingen.

I enkelte tilfælde føler patienten det som en rus efter behandlingen, i dette tilfælde bør du vente lidt med at forlade klinikken.

ADA behandling hos Dorte

Denne metode er udviklet til at støtte afvænning, reducere stress og fremme følelsesmæssig balance.

NADA er et super suplement til andre behandlinger, for at optimere disse.

Det er ikke vigtigt for mig at tale meget om dine problemer inden behandlingen.

Jeg vil identificere de 5 NADA punkter i ørene.

Nålene er meget tynde. De bliver sindene i ørene i ca 45 minutter.

Mens nålene er indsat, opfordre jeg dig til at slappe af i en rolig atmosfære. Dette vil typisk være i vores venteværelse.

For at opnå de ønskede resultater er det almindeligt at gennemgå flere sessioner. Disse sessioner kan ske med en vis regelmæssighed, f.eks. flere gange om ugen.

Du skal planlægge 60 minutter til en NADA behandling.

Progressiv muskel relaxation hos Dorte

​Jeg vil introducere dig til konceptet og diskutere dine mål for behandlingen. Det kan være at reducere stress, lindre spændinger eller forbedre søvnkvaliteten.

Du vil blive instrueret i hvordan du udfører øvelserne. Dette involvere at spænde en bestemt muskelgruppe i flere sekunder og derefter slippe spændingen efterfulgt af en periode med afslapning.

Jeg vil hjælpe dig med at identificere forskellige muskelgrupper, som du vil arbejde med. Dette omfatter muskler i ansigtet, nakken, skuldrene, arme, ryg, mave, ben og fødder.

Der vil være regelmæssige øvelsessessioner. Du kan udfører øvelserne siddende eller liggende.

Jeg vil hjælpe dig med at integrere progressiv muskelafspænding i din daglige rutine, så du kan bruge teknikken, når du føler dig stresset eller spændt.

En vigtig del af behandlingsforløbet indebærer, at du udfører progressiv muskelafspænding på egen hånd som en del af selvpraksis. Dette kan styrke dine færdigheder og gøre det lettere at integrere afspændingsteknikken i din daglige rutine.

Du skal planlægge 60 minutter til denne behandling.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil jeg udlevere information og vejledning til at kunne udføre øvelserne hjemme.

Planlæg nok tid, så du ikke behøver at skynde dig og blive presset.

Hvis du er blevet forhindret og ikke kan komme til den aftalte tid, bedes du afbestille denne dagen før inden klokken 12:00. Ellers vil der blive opkrævet et standardgebyr. (Som er beløbet for en behandling)

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej