Jeg hedder Dorte Gahlenbeck

Jeg er født og opvokset i Herning, som 17 årig tog jeg et år til USA som Au-pair pige. Efter studentereksamen var mit ønske at blive bedre til tysk, hvorfor jeg som 20 årig flyttede til Hamborg. I Hamborg mødte jeg kærligheden og blev boende der i 30 år. Mine tysk/danske døtre er nu voksne og bor henholdsvis i København og Hamborg. I år 2019 besluttede min mand og jeg at flytte til det dejlige lille rolige Danmark.

Jeg som akupunktør er medlem af PA – Praktiserende Akupunktører, som er en faglig sammenslutning, der sikrer dig, at du får en kvalificeret akupunktur behandling. 
For at være medlem af PA kræver det, at man er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Dette sikrer også at du får en veluddannet behandler, som kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden indenfor akupunktur og alternativ behandling.

Jeg har altid elsket at arbejde med mennesker

Uddannelser

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1990 i Hamborg. Efter min uddannelse startede jeg med at arbejde på neurokirurgisk afdeling og på barsels gangen, derefter var mit speciale i mange år “narkose sygeplejerske”.

Jeg fandt dog min passion i det psykiatriske arbejde på en afdeling for patienter med depression og bipolar lidelse. Følelsen af ikke rigtig at kunne hjælpe mine patienter, førte til alle mine ekstra uddannelser. Jeg var ked af, at patienterne i psykiatrien ikke fik nok “værktøjer” de kunne arbejdet med til selvhjælp.

Sideløbende uddannede jeg mig til “heilpraktiker for psykoterapi”, i Tyskland skal du være statslig lægeeksamineret heilpraktiker for at få tilladelse til at udføre et selvstændigt arbejde.

Både mine færdigheder som akupunktør og psykoterapeut har jeg kunne bruge i min mands læge klinik i Hamborg. Jeg har haft flere års erfaring med selvstændig arbejde i lægeklinikken Gahlenbeck i Hamborg inden jeg flytter tilbage til Danmark.

Tilbage i Danmark, blev jeg først ansat på intensiv afdelingen i Kolding og senere som udekørende sygeplejerske i Kolding Kommune.

  • Sygeplejerske
  • Akupunktur RAB anerkendt, medlem af “praktiserende akupunktøre”
  • Tysk statsautoriseret/lægeeksamineret heilpraktiker for psykoterapi
  • PEP-Process- og embodimentfokuseret psykologi
  • Progressiv Muskel Relaxsation efter Edmund Jacobsen
  • Samtaleføring efter Rogers
  • NADA

Anbefalinger

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej