Behandlingsforløb hos Dirk, læge og osteopat

Hvad du bør vide, første gang du kommer til behandling

Spørgeskemaet

Umiddelbart efter du har bestilt en tid hos os, sender vi et spørgeskema til dig. Vi vil gerne vide noget om dine lidelser, sygehistorie og sygeforløb. Det er meget vigtigt for os, at du beskriver dine besvær med egne ord. Vi er interesseret i, hvad du lider af og hvor det gør ondt. Vi er ikke interesseret i diagnoser. “Jeg har en diskusprolaps i den femte lændehvirvel“, siger ikke meget om dine smerter, ubehag eller hvor de kommer fra.

Vi starter med en samtale

Undersøgelsen starter med en detaljeret samtale, så vi kan lære hinanden at kende og du kan fortælle om din nuværende situation.
I løbet af denne samtale vil vi drøfte, hvordan behandlingen skal udføres, og om yderligere undersøgelser er nødvendige.
Dette efterfølges af en fysisk undersøgelse, som ud over anamnese, giver vigtige oplysninger om omfanget og årsagen til dine lidelser og den relevante behandling.

En grundig diagnose og en omhyggelig terapi kræver tid, især inden for osteopati. Derfor er det ikke muligt at komme til en behandling uden at have aftalt en tid i forvejen.

Du skal planlægge 40 minutter til den første behandling hos Dirk. Planlæg nok tid, så du ikke behøver at skynde dig og blive presset.

Hvis du er blevet forhindret og ikke kan komme til den aftalte tid, bedes du afbestille denne dagen før inden klokken 12:00. Ellers vil der blive opkrævet et standardgebyr. (Som er beløbet for en behandling)

The work of the Osteopath is to adjust the body from the abnormal to the normal; then the abnormal condition gives place to the normal and health is the result of the normal condition…

A.T.Still MD, DO

Behandling hos Dirk

I de fleste tilfælde vil du føle en betydelig forbedring i dit ubehag under eller kort efter behandlingen. I nogle tilfælde, efter denne akutte forbedring, kan der forekomme en første forværring, efter et par timer. Det behøver ikke at forurolige dig. Det er tegn på, at dine selvhelbredende kræfter er aktiveret, og kroppen begynder at komme sig.

Med medicinske osteopatiske behandlingsteknikker aktivere jeg dine selvhelbredende kræfter. Enhver helingsproces i den menneskelige krop er en selvhelbredende proces. Hver heling er en inflammatorisk proces. Det vi ser, som et tegn på sygdom, er den måde, vores krop producerer sundhed. Altid som en inflammatorisk reaktion! Disse tegn er: rødme, varme, hævelse, smerte og en begrænsning af funktion. Uanset om vi har tonsillitis eller en brækket knogle, heler kroppen altid gennem dette. Som medicinsk osteopat, aktiverer jeg denne proces, jeg skubber så at sige gang i det. Derfor kan ubehag og smerter også forekomme efter behandling som et tegn på aktiveret selvhelbredelse. Det kaldes også, den første forringelse. Normalt er disse fænomener kun kortvarige og ender med en betydelig afslapning. Der kan forekomme et øget behov for søvn, efter en behandling.

Efter behandling

Efter behandlingen udlevere jeg informationer om forholdsregler og eventuel selvhjælps øvelser.
Jeg rådgiver dig, hvordan du kan understøtte dine selvhelbredende kræfter gennem en sund livsstil.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej