Akupunktur­behandlinger

Skræddersyet behandling efter dine ønsker

Professionel akupunkturbehandlinger i Kolding

Hos Klinik Gahlenbeck har vi fokus på at tilbyde moderne akupunkturbehandlinger i Kolding, der kan hjælpe vores patienter med at opnå forbedret sundhed og velvære.

Vores akupunkturbehandlinger omfatter blandt andet akupunktur mod:

  • Dysmenoré (menstruationssmerter)
  • Klimakteriet (Hedeture, sveden, dårlig søvn, humørsvingninger)
  • Stress
  • Angst eller depression
  • Rygestop
  • Søvnløshed
  • Gigt
  • Allergi

Disse akupunkturbehandlinger afspejler vores holistiske tilgang til sundhed og velvære, hvor vi fokuserer på både fysiske og psykiske aspekter af dit helbred. Vores mål er at fremme balance og harmoni i din krop, hvilket kan have en dybtgående effekt på både kroniske og akutte tilstande. Du kan læse mere på vores hjemmeside om akupunktur.

Om akupunktur

Akupunktur har været anvendt i tusinder af år til at fremme kroppens naturlige helingsproces. Den klassiske akupunktur er baseret på konceptet med meridianer og klassiske akupunkturpunkter. De gamle kinesere beskrev en livsenergi, som de kaldte Chi, der flyder gennem hele kroppen. Ubalance eller blokeringer i denne energistrøm kan føre til sygdomme. Ved præcist at indsætte tynde nåle i bestemte punkter på kroppen sigter akupunktur mod at genoprette energiens flow og dermed kroppens sundhed. Desværre kunne disse forestillinger om medianer, punkter og energiflow ikke bevises.

Ligesom alle andre akupunkturstuderende måtte vi i begyndelsen bruge betydelig tid på at lære den traditionelle kinesiske medicin (TCM) med dens meridianer, akupunkturpunkter og komplekse regler. TCM lider under sin mystiske overbygning. De opnåede resultater varierer markant. De er ekstremt uforudsigelige! Eksistensen af meridianer og akupunkturpunkter kan ikke bevises.
I vores klinik anvender vi derfor en moderne form for akupunktur. Akupunkturpunkter er ikke præcist definerede punkter, men snarere zoner. Inden for disse varierende store zoner er der følsomme punkter, der behandles.

To find Health should be object of the doctor.
Anyone can find disease

A. T. Still MD, DO

Få forbedret din sundhed med akupunktur

På Klinik Gahlenbeck ønsker vi at tilbyde en personlig behandlingsoplevelse. Vi forstår, at hver patient er unik, og derfor sørger vi for at forstå dine specifikke behov og helbredsudfordringer. Dette gør at vi kan udvikle en behandlingsplan, der er skræddersyet bestemt til dig, og som matcher dine sundhedsmål.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en behandlingsform, der er naturlig og sikker. Mange patienter oplever forbedring efter bare et par sessioner, og vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele din helbredelsesproces, for at sikre de bedste resultater. Uanset om dit mål er stressreduktion, kampen mod søvnløshed eller at forbedre din generelle sundhed, står jeg som RAB certificeret akupunktør, klar til at hjælpe dig, med akupunkturbehandlinger i Kolding

Book en tid til akupunktur i dag

Ønsker du en akupunkturbehandling hos os? Vores akupunkturbehandlinger i Kolding er designet til at imødekomme en bred vifte af helbredsproblemer, ved at anvende akupunktur som en effektiv metode til at fremme kroppens naturlige helingsprocesser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os på telefon 31 31 78 83, eller send en mail til kolding@klinik-gahlenbeck.com.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej