Om Dirk, læge og osteopat

Min vej til osteopatisk medicin

Mit navn er Dirk Gahlenbeck, jeg har studeret humanmedicin og filosofi i Hamborg. Inden jeg startede på medicin studiet, afsluttede jeg min læreplads som paramediciner. Hele min studietid, har jeg sideløbende arbejdet som paramediciner.

Rejsen til at blive læge i osteopatisk medicin har ført mig gennem mange forskellige afdelinger. Jeg har arbejdet på en medicinsk, urologisk, kirurgisk afdeling, almen medicin; gennemgik træning i neural terapi, akupunktur, kinesisk medicin og trigger punkt terapi; yderligere har jeg erhvervet kvalifikationer inden for psykosomatisk medicin, hypnose og autogene uddannelse.

  • I 1997 fik jeg min autorisation som special læge for almen medicin.
  • I 2001 fik jeg min autorisation som læge for manuel medicin og kiropterapi
  • 2002 afsluttede jeg min eksamen som osteopat på Philadelphia College.
  • Jeg har autorisation både i Tyskland og Danmark og har tilladelse til at praktisere i begge lande

You begin with anatomy, and you end with anatomy, a knowledge of anatomy is all you want or need

A.T.Still MD, DO

Uddannelse og erhverv

Min uddannelse inden for medicinsk osteopati blev gennemført i samarbejde med Philadelphia College of Osteopathic Medicine på German American Academy of Osteopathy. Uddannelsen svarer til den amerikanske universitetsuddannelse for medicinske osteopater (10 års fuldtidsuddannelse i medicinsk osteopati med 20.000 timers træning)

I 2002 bestod jeg min afsluttende eksamen i medicinsk osteopati på The Philadelphia College of Osteopathic Medicine.

Jeg er registreret i EROP, det europæiske register over osteopatisk læger www.erop.org. Det er den højeste grad, som en medicinsk osteopat kan opnå i Europa.

Inden for pædiatrisk osteopati og kraniosakral osteopati, afsluttede jeg den supplerende uddannelse på german American Academy of Osteopathy /DAAO.

Jeg videreuddanner mig regelmæssigt inden for manuel medicin og medicinsk osteopati.

Jeg har stor interesse for osteopatiske teknikker fra begyndelsen af osteopatien (1875-1920). Jeg er konstant på udkig efter gamle osteopatiske tekster, jeg er i tæt international udveksling og forsøge at videregive disse teknikker. Jeg arbejder i øjeblikket på en bog om dette emne.

Anbefalinger

“​I 7 år har jeg forgæves søgt efter hjælp til at mindske kramper, uro og smerter i mine ben hos læger og forskellige specialister, men uden held. Undervejs har jeg været medicineret med præparater, der gav flere bivirkninger end hjælp, og forplumrede billedet af hvad der var i vejen. Også humøret blev påvirket undervejs.

Jeg fik anbefalet Dirk Gahlenbeck, og endelig mødte jeg en person, der havde viden og faglig kunnen til at finde ud af hvad der er i vejen i min krop. Endelig en person som ved hjælp af akupunktur og osteopati har hjulpet mig med at forstå, hvorfor min krop reagerer som den gør. Som har mindsket kramper, smerter og ubehag, så jeg nu er medicinfri og gjort livet lettere at leve. Tusind tak. Hermed mine bedste anbefaling.”

“Sommeren 2019 flyttede Dirk og hans kone fra Hamborg til Sdr. Stenderup. Dirks kone er dansk og de er altid kommet meget i Danmark. September startede Dirk Regionens sprogkursus for læger. Januar 2020 startede Dirk med at følge med i arbejdet i Læge klinikken i Bjert. Dels for at udvikle sit dansk sprog, men ikke mindst for at få kendskab til hvordan Almen Praksis fungerer i Danmark. Dirk er et behageligt – meget alvidende menneske – en dygtigt læge og en eminent Osteopat.

Jeg kan varmt anbefale Dirk som behandler.”

“Hej Dirk, jeg er Malte Grymlas, tidligere patient hos dig, da du stadig arbejdede i Hamburg. Dengang, omkring 2019, var jeg i behandling hos dig på grund af migræne, synsforstyrrelser, svimmelhed og andre tilhørende symptomer.

Du kunne hjælpe mig meget på det tidspunkt og bidrog væsentligt til en forbedring af mine symptomer. Det har inspireret mig til at starte en uddannelse som osteopat ved siden af mit arbejde som fysioterapeut”

“​Efter ikke at have kunnet gå på benene, i mere end 6 måneder trods diverse smertestillende medikamenter, startede jeg behandlinger hos Dirk.

Det var en helt lettelse at jeg allerede efter første besøg, ikke længere havde behov for at smertedække benene.

Jeg vil klart give mine bedste anbefalinger til denne behagelige mand der endda lykkedes at få lov til at sætte nåle i mig.”

“​Efter min behandling hos osteopaten Dirk Gahlenbeck er jeg virkelig imponeret. Hans faglige kompetance og dedikation til at forstå mine specifikke behov gjorde behandlingen ekstraordinær. Dirk leverede resultater langt ud over mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale hans osteopatiske services til alle, der søger effektiv og professionel behandling.”

“​Dirk er min første osteopat, og jeg er rigtig glad for behandlingerne. Han ved hvad han gør. Jeg følger mig tryg og jeg kann allerede mærke en stor forskel! Det er også et stort plus at man ikke skal have sit eget lagen med.”

“​Jeg vil på det varmeste anbefale behandling med akupunktur hos Dorte.
Allerede efter de første par gange følte jeg mig mere afslappet og udhvilet om morgenen. Min hovedpine er blevet sjældnere og forsvandt helt til sidst.
Jeg har fået et bedre velvære efter afsluttet behandling. Jeg vil godt anbefale Dortes akupunktur, det virkede i hvert fald på mig. Tak”

Information

Der afregnes efter hver behandling. Du kan betale med Dankort/Visa/Mastercard og MobilePay 100026.
Klinikken modtager ikke kontanter.

Afbrudsregler

Ved afbud bedes du give besked pr. mail senest kl 12 dagen før.

Udeblivelse/for sent afbud koster 600kr for osteopati og halv pris for behandlinger hos Dorte.
Du kan ikke svare på den automatisk generede mail påmindelse der sendes ud dagen før.

Har du spørgsmål?

Find vej

Find vej