Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for Osteopati og Akupunktur i Kolding.

Allergier er et alarmsignal, ikke en sygdom.

Tilhører du den voksende gruppe af mennesker, der lider af allergiske problemer som høfeber, astma eller atopisk dermatitis?

Så har du sandsynligvis allerede gjort en indsats for at gøre noget ved din lidelse – muligvis uden langvarig succes.

Prøv vores akupunktur behandling hos Klinik Gahlenbeck.

Vores krops overreaktioner( ->allergi) er et alarmsignal for en overbelastning af immunsystemet. Jo højere den individuelle belastning er, desto mere udpræget er de allergiske symptomer.

Allergi – sammenbruddet af immunsystemet.

Vores organisme skal dagligt håndtere en masse (miljø)belastninger. Dette har alvorlige konsekvenser for vores sundhed. Fordi kroppens reguleringssystem i stigende grad skal beskæftige sig med nedbrydning og bortskaffelse af giftstoffer. Derved bliver vigtige styringsopgaver forsømt, og vores organsystemer modtager ikke længere de nødvendige oplysninger for en smidig funktion.

På grund af de forskellige belastninger bliver vores “kropspoliti” – immunsystemet – forstyrret og modtager forkerte styringsoplysninger. Herved betragtes ellers uskadelige stoffer som en trussel mod organismen, som kroppen kæmper imod med alle midler – og det resulterer i de velkendte allergiske reaktioner. Her kan akupunktur være en stor hjælp.

De fleste allergikere lider af reguleringssvigt og energiblokeringer i organismen. Disse skyldes generelt miljøbelastninger, fødevareintolerance samt fysisk og psykisk stress.

Allergi – terapi

Afhængigt af graden og alvoren af allergien anvendes forskellige metoder.

Akupunktur kan fjerne energiblokeringer i organismen, så informationsstrømmen mellem organerne igen løber frit. Infusionsbehandling med højdosis vitamin C er for at forbedre cellestoffskiftet, øge kroppens egenproduktion af cortisol og sænke histaminniveauet. 

Kernelementet i behandlingen er harmoniseringen af energibalancen og dermed genoprettelsen af balance i organismen. Akupunktur spiller her en vigtig rolle. Med vores lægevidenskabelige tilgang, sikre vi dig den optimale behandling hos Klinik Gahlenbeck. Optimalt set påbegyndes behandlingen før den egentlige allergi sæson. Som støtte hertil anvendes højdosis vitamin C-infusion.

Mange patienter oplever en markant lindring af symptomerne efter kort tid med en holistisk allergibehandling.

Besøg vores hjemmeside og læs meget mere om akupunktur.

.https://klinik-gahlenbeck.com/akupunkturbehandlinger