Klinik for lægemedicinsk Osteopati åbner den 1. juli 2020 i Kolding

Hej, Jeg hedder Dirk Gahlenbeck, jeg er læge og osteopat og åbner den 1 juli 

en klinik for lægemedicinsk osteopati i Kolding. Jeg er født og opvokset i Hamborg og har arbejdet der de sidste 20 år som læge og osteopat.

Jeg er den første læge i Danmark, der har fået autorisation som osteopat.

Lider du af smerter, generelle sygdomme i de indre organer, udmattelse eller andre lidelser?

Føler du terapien og behandlingerne du har fået indtil nu ikke har hjulpet?

Jeg kombinerer konventionel lægekundskab, osteopati og akupunktur i én enhed. Mit mål er at aktivere din krops selvhelbredende kræfter.

Jeg bruger min brede viden og erfaring til at behandle dine smerter og sygdomme.

Jeg vil ledsage dig på din vej til mere sundhed og livsglæde.

Osteopati er en helbredende metode, der går tilbage til den amerikanske læge Andrew Taylor Still ( 1828-1917).Du kan læse mere om mig og osteopati på www.laege-osteopat.dk

Jeg kom til Danmark på grund af kærligheden. For 8 år siden mødte jeg min danske kone Dorte i Hamborg. Nu, hvor vores børn er voksne, har vi besluttet at opfylde en lang drøm og flytte til Danmark.

Sidste år købte vi et hus i det smukke Sdr. Stenderup. Vi elsker både naturen på halvøen og det hyggelige Kolding. Dorte har arbejdet som sygeplejerske på sygehuset i Kolding siden juli sidste år. Hun er meget glad for at være der og føler sig godt taget imod af sine kolleger på intensivafdelingen.

Siden september har jeg lært dansk på sprogskolen i Lillebælt Sygehus med Maria Jensen, som jeg gerne vil takke på denne måde.

På klinikken i Bjert fik jeg lov til at få en praktikplads, der endte med corona, hvilket hjalp mig meget. Lægerne og deres team er vidunderlige, igen tusind tak.

Vi føler os meget godt tilpas i Danmark. Den største forskel fra Tyskland for mig er, at det danske samfund er baseret på tillid, tyske på kontrol.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *