Stop med smerter! Alternativ smerteterapi!

Sundhedstips fra Klinik Gahlenbeck, Lægeklinik for Osteopati og Akupunktur i Kolding.

 

Klinik Gahlenbeck, Dirk og Dorte Gahlenbeck

Velkommen til vores lægepraksis for osteopati, akupunktur og psykoterapi!

Helhedsorienteret alternativ smerteterapi indtager en stor plads i vores daglige arbejde.

Vi har specialiseret os i patienter med kroniske smerter. Vores patienter har prøvet alt: været hos alment praktiserende læger, ortopæder, neurologer, fysioterapeuter, har prøvet kiropraktik, zoneterapi og massage, og intet har hjulpet. De står på kanten af at skulle tage piller resten af deres liv.

Vi forstår, at kroniske smerter udgør en stor belastning for din krop og sjæl. Som eksperter i alternativ smertetrapi vil vi gerne hjælpe dig med at lindre dine smerter på en naturlig måde og forbedre din livskvalitet.

Vi tror på, at årsagerne til smerter ofte ligger dybere end man tror. Derfor satser vi på alternative behandlingsmetoder for ikke kun at behandle dine symptomer, men også de underliggende årsager. Vi tager højde for kroppens, sindets og sjælens holistiske tilgang.

Vores brede spektrum af alternativ smerteterapi inkluderer blandt andet akupunktur, osteopati, terapeutisk lokalbedøvelse, kopping, igler, infusionsbehandling med vitale stoffer og psykoterapi med PEP (process embodiement psykologi) samt progressiv muskelafspænding, samt andre holistiske behandlingsmetoder.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at finde den bedst egnede terapi og lindre dine smerter på en blid og naturlig måde.

På vores hjemmeside www.klinik-gahlenbeck.de finder du yderligere oplysninger om vores praksis og vores alternative smertebehandlinger. Vi vil gerne hjælpe dig med at overvinde dine smerter og øge din livskvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik og hjælpe dig på din vej til smertefrihed, med alternativ smerteterapi.

Dorte og Dirk Gahlenbeck, Klinik Gahlenbeck Kolding

https://klinik-gahlenbeck.com

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *